Rendelésedet jelenleg csak átutalással tudod rendezni Ugrás a tartalomra

Rendelésedet jelenleg csak átutalással tudod rendezni

Fizetési rendszerünk jelenleg átalakítás alatt áll, így sajnos a bankkártyás fizetés átmenetileg szünetel oldalunkon. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen átutalással kiegyenlítheted rendelésedet, így minden további nélkül a tiéd lehet kiszemelt anyagunk!

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendelesatonlineforditonapok.hu (rendeles[at]onlineforditonapok[dot]hu) e-mail címre elküldöd vásárlási szándékodat, melyre válaszul mi rövid időn belül kiállítunk egy elektronikus számlát, amit a tőlünk e-mailben kapott számlaszámra történő átutalással tudsz rendezni. Amint beérkezik az összeg számlánkra, aktiváljuk hozzáférésedet a kívánt anyaghoz, melyről e-mailben tájékoztatunk majd.

Ahhoz, hogy ez a folyamat minél gördülékenyebben mehessen végbe, fontos, hogy a következők mindenképpen szerepeljenek e-mailedben:

  • számlázási név / cégnév
  • számlázási cím
  • cég esetén adószám
  • választott anyag elnevezése (több csomagajánlat esetén a választott csomag)
  • e-mail cím (ha már van felhasználói fiókod rendszerünkben, akkor azt az e-mail címet kérjük, amit ott is használsz)

 

Addig is, amíg a fizetési folyamat sikeresen lezárul, engedd meg, hogy gratuláljak, jó döntést hoztál!

Meggyőződésem, hogy az önfejlesztésbe, tudásunk gyarapításába fektetni a legokosabb dolog, amit pénzünkkel tehetünk. A sokszorosát termelheti vissza anyagiakban, ráadásul szórakozásnak sem utolsó!

Megtisztelő, hogy ezen az úton most én is elkísérhetlek egy darabon. Abban biztos lehetsz, hogy minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy te a legjobb minőséget kapd, őszintén remélem, nem fogsz csalódni!

Ha esetleg néhány napon belül nem kapnál e-mailedre választ tőlünk, kérlek ellenőrizd a SPAM és a PROMÓCIÓK mappádat!

Ha bármilyen egyéb észrevételed, kérdésed lenne, nyugodtan keress meg az infoatonlineforditonapok.hu (info[at]onlineforditonapok[dot]hu) e-mail címen.

Jó tanulást és kellemes időtöltést kívánok!